Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||
8 tojás, 3 dkg téliszalámi, 5 dkg parasztkolbász, apróra vágott zöldpetrezselyem, csipetnyi só és bors, 1 ek tejföl, 1 kk ketchup, 2 kk szobahőmérsékletű vaj |
A tojásokat megmosom, megfőzöm, lehűtöm, megtisztítom, kettévágom. A szalámit és kolbászt egészen finomra vagdalom. A tojások sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. A masszát visszatöltöm a fél tojásokba. Tetejüket az évszaknak megfelelő diszítőelemmel díszítem. Hűtve tálalom, franciasaláta ágyon. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|